Lidmaatschap

Natuurlijk wil jij ook lid worden!

Lidmaatschap

Wil je eerst sfeer proeven, dan ben je als introducé welkom op een van onze bijeenkomsten. Als je na deze kennismaking meer bijeenkomsten wil bijwonen, dan kun je lid worden van onze mooie vereniging! Omdat wij insteken op een blijvende relatie met elkaar, hebben wij een fijn aanbod.

Introducés betalen € 40 voor een eenmalige deelname aan een CNL-evenement (inclusief hapje en drankjes). Dit bedrag wordt in mindering gebracht als jij na deelname lid wordt! Het lidmaatschap is € 150 voor een heel jaar, min de introductiebijdrage. Na goedkeuring door het bestuur én je contributiebetaling krijg je toegang tot bijeenkomsten en tot de afgesloten delen van de site.

Uitgangspunten bij aanmelding nieuwe leden

We volgen de definitie van het taakgebied communicatie van beroepsvereniging Logeion. De functienaam is echter niet allesbepalend. Het vak is dynamisch en continue in ontwikkeling. Wij verwelkomen daarom enthousiaste professionals die werken in Limburg en nauw betrokken zijn bij het communicatievak, van schrijvers tot beeld- en videomakers, van adviseurs tot vormgevers.

Het bestuur toetst de aanmeldingen. Heb je interesse? Vul het aanmeldingsformulier in en een korte motivatie waarom je lid wilt worden van ons netwerk.

Kosten lidmaatschap

Lid worden kan op elk moment in het jaar. Hoe fijn is dat! Het lidmaatschap
loopt dan tot het einde van het contributiejaar.

  • De kosten voor lidmaatschap bedragen € 150,00 per jaar.
  • Het contributiejaar loopt van 1 januari tot 31 december.
  • Aanmeldingen vóór 1 september betalen contributie van € 150,00 per jaar.
    Aanmeldingen ná 1 september betalen contributie van € 75,00 per jaar.

De kleine regeltjes

Het lidmaatschap is strikt persoonlijk en kan niet tussendoor of tijdelijk (voor een bijeenkomst) worden overgedragen aan iemand anders. Facturen worden op persoonlijke titel verzonden. Als lid ben je zelf verantwoordelijk voor het opzeggen van het lidmaatschap en eventuele mail-, contact- en/of postadres wijziging! Opzeggingen moeten vóór 31 december van het lopende contributiejaar schriftelijk of per e-mail ontvangen zijn door het secretariaat. Zonder opzegging voor deze datum wordt je lidmaatschap automatisch met een jaar verlengd.

Aan het lidmaatschap zijn ook enkele huisregels verbonden. Neem alsjeblieft vóór aanmelding kennis hiervan. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Lidmaatschap wordt daarom geweigerd als iemand toegang zoekt tot het ledenbestand.

Vragen

Voor vragen kun je via e-mail contact opnemen met Secretariaat Communicatienetwerk Limburg.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required