Maar liefst 50% van de Nederlanders luistert naar podcasts!

[ online ] Tom Jessen | Podcasts; een communicatiemiddel als onderdeel van jouw zakelijke contentstrategie

We luisteren steeds langer en vaker naar podcasts. Luisterde in mei 2019 nog 25 procent van de Nederlanders naar podcasts, anderhalf jaar later is dit percentage gestegen naar 50%. Het speelt in op de behoefte om tijd- en plaats-ongebonden kennis op te doen! Een kans voor jouw bedrijf of organisatie; via podcasts verhoog je de betrokkenheid met het werk van jouw organisatie.

De enthousiaste en kundige moderator Tom Jessen, bekend van RTL en BNR is onze onlinespreker op 20 mei a.s. Hij host al jaren succesvol podcasts voor A-merken als Achmea, bol.com en de Rabobank. Zijn serie podcasts met bijvoorbeeld Maarten van Rossem zijn ook heel bijzonder.

 Een uur vol inspiratie en praktische informatie!

Hoe kun jij via podcasts de doelgroep van je organisatie kennis laten maken met jouw expertise? Hoe begin je? Hoe belangrijk is de juiste keuze voor het onderwerp, de host en de gastspreker? Wat heb je technisch nodig? Waar kan de podcast plaatsvinden? Hoe schrijf je een waardevol script. Wel of niet in eigen beheer en hoe zorg je voor distributie en promotie? Tom Jessen beantwoordt al jouw vragen!

Nieuwsgierig naar Tom? Maak kennis via zijn LinkedIN-pagina.

Heb je specifieke vragen voor tijdens de uitzending? Stuur een e-mail naar het secretariaat.

O ja, deze bijeenkomst is alleen live bij te wonen. Er worden geen opnames van gemaakt.


Je kunt je niet meer aanmelden voor dit evenement

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required