Kom alles te weten over deze supertelescoop!

Einstein Telescope

Welkom bij de meest inspirerende bijeenkomst voor communicatieprofessionals dit jaar! Ben je klaar om een diepgravend inzicht te krijgen in een van ‘s werelds meest revolutionaire wetenschappelijke projecten en tegelijkertijd je communicatievaardigheden te versterken?

Stap in de wereld van de Einstein Telescope tijdens onze exclusieve bijeenkomst, waar we niet alleen de grenzen van de moderne wetenschap verkennen, maar ook de kunst van effectieve communicatie onthullen. Tijdens deze unieke ervaring krijg je de kans om de ET Pathfinder te bezoeken, een voorproefje van wat de toekomst in petto heeft. Leer meer over de buitengewone technologieën en de baanbrekende wetenschap achter dit project dat de fundamenten van ons begrip van het universum zal transformeren.

Maar dat is niet alles! We krijgen ook een toelichting over de communicatieaanpak achter dit grensverleggende project. Ontdek hoe de brug wordt geslagen tussen complexe wetenschap en het grote publiek en leer hoe je deze strategieën kunt toepassen in jouw eigen professionele context.

Het programma belooft een boeiende reis te worden, bestaande uit een interactieve presentatie en een exclusieve rondleiding door de ET Pathfinder. En na afloop natuurlijk een gezellige borrel om bij te praten. Schrijf je in en laat je inspireren door de kracht van wetenschap en communicatie!

Praktische informatie:

Locatie bijeenkomst: Projectbureau Einstein Telescope – Euregio Maas-Rijn Duboisdomein 30, Maastricht

Locatie borrel: Saam Forum 100, in het MECC

Programma:

17.30 uur: inloop met een broodje
18.00 uur: start programma
19.30: afronding inhoudelijk deel
19.45: borrel bij SAAM

Bij deze bijeenkomst zijn introducees welkom.

Meld je snel aan voor dit unieke inkijkje in dit innovatieve project!


Log in om je aan te melden voor dit evenement

Nog geen lid van CNL, maar wil je wel dit evenement bijwonen? Stuur een e-mail naar secretariaat@communicatienetwerklimburg.nl en wij nemen contact met je op. Voor maar €40,00 kun je er bij zijn. Word je daarna lid? Dan worden deze kosten van je lidmaatschap afgetrokken. Meld je gauw aan!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required