Hostmanship

De kracht van hospitality en de kracht van communicatie

Carlijn Simons is woensdag 19 april onze gast om te vertellen over hospitality en wat daarmee te winnen is voor onszelf en onze organisaties.

Zij is verbonden aan het bedrijf Hostmanship dat talloze bedrijven en instellingen uit allerlei delen van het bedrijfsleven adviseert over klantvriendelijkheid en klantbenadering.

Carlijn Simons: “Wij streven naar een wereld waarin iedereen zich welkom en verwacht voelt. Ik noem dit “hostmanship”, een praktische filosofie als basis van wat wij doen. Een manier van denken, voelen, handelen en leidinggeven waarbij mensen vanuit een positieve grondhouding ontmoetingen aangaan. Werken vanuit deze houding geeft meer werkplezier en hogere klanttevredenheid waardoor organisaties direct succesvoller worden.”

Simons: “ We leven in een servicegerichte maatschappij. Technologieën ontwikkelen zich razendsnel en soms lijkt het alsof alles digitaal gaat. Die high tech ontwikkeling is nodig, maar geen vervanging voor menselijk contact.”  Een goede klantwaardering is volgens haar essentieel om te kunnen blijven bestaan. “Hoe wil de klant dat wij zijn?” is vaak de ontbrekende schakel om de vertaalslag te maken naar een dienstbare organisatie waar excellente dienstverlening voorop staat.

Carlijn heeft een Master in Imagineering en werkt inmiddels 12 jaar voor de Hostmanship Group. Ze begeleidt trajecten binnen verschillende organisaties van zorginstellingen en woningcooperaties tot musea, kinderopvang en uitvaartzorg. Ze woont (sinds kort weer) in Meerssen samen met Simon en hun twee zoons Otis en Filip.

Alvast een kijkje in de keuken van Hostmanship nemen ?

https://www.hostmanship.nl/

Programma

Waar: MECC Maastricht Congrescentrum
Ruime parkeergelegenheid aanwezig op MECC terrein.

  • 17.30u – Inloop
  • 18.15u – Welkom door Daniëlle Bronckers, Manager Marketing & Communication (MECC Maastricht) en Ingrid Grimbergen Marketing & Communications Manager (Maastrichts Convention Bureau). Hoe positioneren we de stad en de venue als internationale congresbestemming?
  • 18.30u – Aanvang lezing: Carlijn Simons
  • 19.45u – Borrel
  • 20.30u – Einde

Je kunt je niet meer aanmelden voor dit evenement

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required