Wijndomein Noorbeek

Een onvergetelijke nazomeravond

Wat hebben we genoten van de nazomeravond-bijeenkomst!

Ondanks dat we ons alternatief programma moesten inzetten; het zonnetje scheen maar zuinig en de wind was onaangenaam om de volledige bijeenkomst in de wijngaard te kunnen houden. Maar de gastvrijheid van het succesvolle ondernemersechtpaar, kunstliefhebbers en filantropen Pierre en Tineke Gubbels was allerhartelijkst. Hoe gaaf is het om rond te kunnen dwalen in hun privégalerie, de beeldentuin, de wijnkelder en tegelijkertijd bij te kletsen met je communicatiecollega’s?

Wijnboer

Ondanks het weer, hebben we toch een kort bezoek gebracht aan wijngaard Op de Heugte. Daar nam Pierre ons mee in zijn passie; Wijndomein Noorbeek. Vurig vertelde hij over het kweken van bijzonder goede druiven voor zijn excellente witte wijnen! Het proces kost tijd, energie en geduld. Je wordt geconfronteerd met natuurlijke vijanden en zijn drang tot perfectionisme vraagt steeds weer om nieuwe investeringen.

Het is het allemaal waard volgens Pierre, want hij geniet enorm van het lichamelijk harde werken en de uren die hij vaak alleen en in alle rust doorbrengt op de heuvels. Na het bezoek en het verhaal van Pierre smaakten de glaasjes Limburgse Pinot Grigio en Chardonnay des te meer! 

Entrepreneur

Tijdens het laatste deel van het programma hebben we gesproken over zijn bedrijf MediReva, een bedrijf in medische hulpmiddelen, dat hij een paar geleden verkocht heeft. Van start-up naar een bedrijf van meer dan 650 medewerkers. Petje af voor dit succes!

Wat was volgens Pierre de kracht van hun bedrijf? Klanten gelukkig maken door de allerbeste service te verlenen die je maar kunt geven! Klaar staan voor een ander, aandacht geven en oprechte belangstelling tonen, ontzorgen, persoonlijk contact en empathie zijn volgens Pierre en ook zijn echtgenote Tineke Gubbels, de belangrijke elementen van hun succes. Goed zorgen voor je medewerkers en (zaken)partners was voor hen vanzelfsprekend.
Wij waren onder de indruk van hun verhaal en onder grote dank namen we afscheid van deze innemende mensen! 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required