Vier de zomer met CNL!

Zomeravondcafé bij Gulpener Bierbrouwerij

Ben jij benieuwd hoe ze bij Gulpener hun (speciale)bieren brouwen? En naar het gedachtegoed van de Vrije Brouwer? Kom dan naar ons Zomeravondcafé!

Gulpener brouwt niet alleen heerlijke (speciaal)bieren, ze hebben ook Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel staan. Ze zijn zelf B Corp gecertificeerd. Maar wat is dit precies? En is het wel vanzelfsprekend om als brouwer je bieren op een duurzame manier te produceren? Het antwoord hierop kunnen we je alvast geven: nee!
Tijdens ons Zomeravondcafé kom je hier meer over te weten. We leren over de uitdagingen waarmee ze maken hebben en natuurlijk wat dit voor hun communicatie-aanpak betekent. Uiteraard staan we ook stil bij de bieren zelf, krijgen we een rondleiding en heffen we samen het glas. Laat die zomer maar komen!

 

Praktisch:

Adres: Gulpener Bierbrouwerij – Rijksweg 16 in Gulpen. Parkeren kan in Gulpen zelf, maar de brouwerij is ook prima met de bus of de fiets te bereiken. Let op: een deel van de bijeenkomst vindt plaats in een ruimte die enkel via een trap te bereiken is. Helaas is er geen lift aanwezig.

Tijd: Om 17.30 uur beginnen we met een broodje, waarna we met het inhoudelijke gedeelte starten. De avond duurt tot ongeveer 21.00 uur.


Log in om je aan te melden voor dit evenement

Nog geen lid van CNL, maar wil je wel dit evenement bijwonen? Stuur een e-mail naar secretariaat@communicatienetwerklimburg.nl en wij nemen contact met je op. Voor maar €40,00 kun je er bij zijn. Word je daarna lid? Dan worden deze kosten van je lidmaatschap afgetrokken. Meld je gauw aan!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required