De Reusch in Schimmert!

Terugblik: CNL 35-jarig jubileum, op grote hoogte!

Feestelijke én interessante bijeenkomst om ons jubileum te vieren!

De monumentale verbouwde watertoren De Reusch in Schimmert vormde op vrijdag 23 september een prachtig decor voor het 35-jarig bestaan van het  Communicatie Netwerk Limburg (CNL).

Een kleine zeventig leden waren aanwezig en hebben een amuserende middag beleefd met twee interessante sprekers die met veel verve en luchtigheid hun bijdrage leverden.

Als eerste was daar Sirous Kavehercy die vertelde over overeenkomsten en verschillen in culturen. Hij eindigde met een kennisquis die groots werd gewonnen door Katja Huijsmans.

Eddy Vandeweyer liet vervolgens op humoristische wijze zien wat lichaamstaal kan betekenen en teweeg kan brengen. Hij leerde ons dat je de eerste vier seconden van een ontmoeting doorslaggevend kan zijn, toonde de zaal hoe een goede handdruk te geven, beloonde zijn proefpersonen met een lolly en eindigde zijn bijdrage bovenin de watertoren met een luister- en doe oefening die eindigde in een carnavaleske chaos waarop maar een vervolg mogelijk was: drank en hapjes.

CNL-voorzitter Hélène Bessems, die op adequate wijze als host van de bijeenkomst alles aan elkaar praatte ging toostend rond. Kortom, een heerlijke middag…

… Op naar het volgende jubileum.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required