Mag ik me even voorstellen?

Nieuw CNL-lid: Henk Sipers

“Mijn expertise is creativiteit in visualisatie. Daarbij ligt de uitdaging deze in lijn te brengen met copy.”

Mijn naam is Henk Sipers, artdirector bij Kamer8cht, het bedrijf dat ik in 2005 startte. Ik ben getrouwd met Anjo en heb twee dochters en een ‘kleinkindertweeling’. Mijn hobby’s zijn fotograferen, zeilen, tekenen en schilderen, broodbakken en muziek.

Wat is jouw expertise of focusgebied in je werk?

Ik ben een ‘visueel communicator’. Mijn expertise is creativiteit in visualisatie. Hierbij ontkom je er niet aan dit in het breder perspectief van design thinking te zetten. Daarbij ligt de uitdaging deze in lijn te brengen met copy.

Waarom ben je lid geworden van CNL en wat hoop je te winnen met jouw lidmaatschap?

Om meer mensen te leren kennen. In dit geval op het gebied van communicatie. Naar mijn idee is dit onlosmakelijk verbonden met visuele communicatie.

Wat kom je brengen of wat hoop je toe te voegen in het netwerk?

Ik kan, met respect voor de andere makers, ondersteunen in visuele communicatie en mijn creativiteit bieden bij het organiseren of bedenken
van events (en bij visuele communicatie?).

Wat is het belangrijkste dat jij geleerd hebt over communicatie in jouw carrière?

Ik vind de rol van copy in ons vak uitermate belangrijk maar ik heb het idee dat er steeds minder gelezen wordt. Wat er staat moet kloppen en in correct Nederlands en ook nog op een aantrekkelijke manier geschreven zijn. De kwalitatieve balans tussen beeld en copy is voor ons van het grootste belang.

Als je eens scrolt door onze ledenlijst (via LinkedIn of aanmeldingen voor evenementen op de website), naar wie ben je nieuwsgierig om meer over hem/haar te weten te komen en waarom?

Dan is dat voor mij Astrid Schiepers. Ik ben erg geïnteresseerd in alle nieuwe ontwikkelingen in onze branche maar ook in het breder perspectief. Trendwatching vind ik boeiend en ik ben erg benieuwd naar factoren die hierbij een rol spelen.

Waar mogen wij jou ’s nachts voor wakker maken?

Een mooie zeiltocht en voor het maken van een heerlijk knapperig desembrood.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required