Galjaardprijs 2019

Galjaardprijs 2019!

In 2017 won Zuyderland Medisch Centrum de Galjaardprijs en vorig jaar vielen we ook in de prijzen met het Maastricht Universitair Medisch Centrum+. Onze Limburgse inzendingen gooien hoge ogen. Dit jaar kun jij de winnaar zijn van de Galjaardprijs 2019, de landelijke communicatie-Oscar voor het publieke domein. Deze Nationale Publieke Communicatieprijs is een initiatief van Logeion: de grootste beroepsvereniging van ons land voor communicatieprofessionals uit het publieke domein en het bedrijfsleven.

Uiterste inzenddatum
Inzenden is mogelijk tot uiterlijk 1 juli via https://galjaardprijs.nl. Dus, schrijf je snel in. Op de website vind je informatie over beoordelingscriteria e.d. en je kunt contact opnemen met de Regiojury Limburg.

Genomineerden
De regiojury’s kiezen drie genomineerden uit eigen provincie, die ze voordragen aan de landelijke jury. De landelijke jury kiest uit alle inzendingen drie eindgenomineerden. Vorig jaar waren de Limburgse genomineerden: Mockus uit Heerlen, Gemeente Maastricht en Maastricht Universitair Medisch Centrum (finalist). Informatie over hun inzendingen vind je ook op de website.

 

Galjaard 2018 3 Galjaard 2018 2 Galjaard 2018 1

Winnaar
De winnaar wordt bekendgemaakt op donderdag 31 oktober 2019  in  ’t Spant in Bussum. Ook is er een aparte publieksprijs. Hiervoor kunnen de eindgenomineerden straks zelf de nodige stemmen werven.

Vragen?
Laat het mij weten, of kijk op galjaardprijs.nl. Je kunt ons voor regelmatige updates ook liken op facebook.com/galjaarddag.nl.

Stuur je project in! Als je meedoet, win je altijd.

Namens Regiojury Limburg,

Myriam Cuypers-Ploem
Voorzitter

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required