What's in 2020 for us?

What’s in it for you?

CNL stapt voortvarend  2020 in! Zoals altijd biedt de eerste bijeenkomst van het nieuwe jaar een terugblik en een vooruitblik. Sentiment en dromen, napraten en plannen maken. Daar passen de locatie en het programma deze keer helemaal bij!

We zijn te gast in het Royal theater in Heerlen. Een bijzondere locatie, ooit gebouwd om de mijnwerkers in Heerlen ‘verpozing’ te bieden. Hier brachten films met Clark Gable, Doris Day, John Wayne en al die andere filmsterren van weleer het publiek in vervoering. Inmiddels is het theater, dat ontworpen is door de beroemde Heerlense architect Frits Peutz, weer in gebruik – als filmhuis. Met uitzicht op het Maankwartier, waar we komend jaar ook nog een avond aan wijden.

Wij van CNL zijn er te gast! Je kunt een gezellige avond verwachten met verhalen en overheerlijke spijs en drank. Uiteraard legt het bestuur kort verantwoording af over het afgelopen jaar en blikken we vooruit. Zorg dat je erbij bent en geef je input zodat we van 2020 weer een zinderend communicatiejaar kunnen maken!

Een hoofdrol is weggelegd voor het amusement. Dat past volledig in de traditie van de jaarwisseling bij CNL. We hebben deze keer een bijzondere documentaire film die ons als storytellers zeker zal inspireren!

Meld je dus snel aan voor de meest vliegende aftrap van het CNL ooit!


Je kunt je niet meer aanmelden voor dit evenement

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required