Het spraakmakende Maankwartier!

[ live ] Maankwartier, het spraakmakende stadsvernieuwingsproject in Heerlen

Zou driemaal scheepsrecht zijn?

 

Op donderdag 30 september (datum is nog even onder voorbehoud) staat op onze thema-avond het Maankwartier in Heerlen centraal. Kunstenaar Michel Huisman, ontwerper en bouwmeester van dit spraakmakende stadsvernieuwingsproject, leidt ons rond door ‘zijn’ Maankwartier. Daarna is er in de bioscoop Royal een vraaggesprek met wethouder Peter van Zutphen, Michel Huisman en Katja Huijsmans, CNL-lid en communicatieadviseur Maankwartier voor de gemeente en wooncorporatie Weller.

Hoe organiseer je de communicatie rondom een project als Maankwartier? Met veel verschillende partijen met soms andere belangen maar wel hetzelfde hogere doel: een nieuwe start voor Heerlen. Met daaromheen: bewoners, ondernemers, ambassadeurs, voor- en tegenstanders, de media en social media. Maar ook een kunstenaar die zijn eigen communicatierol pakt. Hoe ga je daar als communicatieadviseur mee om en houd je je staande? En wat zijn de lessons learned? Het belooft een boeiende avond te worden!

PS Wist je dat Aart Zeeman in 2017 een reportage maakte over Michel Huisman en Maankwartier. Niet gezien? Kijk als opwarmer de aflevering van 2Doc “Een hart voor Heerlen“.


Voorbereiding bijeenkomst Maankwartier. Op de foto v.l.n.r. Frans van Neer, Michel Huisman en Katja Huijsmans

 


Log in om je aan te melden voor dit evenement

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required