[ Geannuleerd ] Maankwartier, het spraakmakende stadsvernieuwingsproject in Heerlen

Maankwartier Zuid

Soms lopen dingen niet zoals je verwacht. De bijeenkomst over en in het Maankwartier in Heerlen was geheel binnen de geldende coronaregels georganiseerd, maar het kabinet heeft op 28 september op een persconferentie verscherpte landelijke maatregelen afgekondigd om verspreiding van het virus te stoppen.

Uiteraard wil het Communicatienetwerk Limburg zich volledig conformeren aan deze regels. We willen geen enkel risico lopen om het coronavirus te verspreiden. Daarom is het in praktische zin op dit moment niet mogelijk om de bijeenkomst door te laten gaan. Hoe spijtig wij dit ook vinden.

Blijf gezond en we hopen jullie binnenkort weer te kunnen zien.

Zoals jullie gewend zijn starten we met hapjes en een drankje – coronaproof. Om 18.15 uur wandelen we (mondkapje verplicht) door de diverse onderdelen van het Maankwartier. Michel Huisman, de bedenker en bouwer van het Maankwartier, verzorgt deze rondleiding. Terug in de Royal zetten we de focus op de communicatie van het stedenbouwkundige project en wat er in de media gebeurde. Hierover gaan we met drie communicatie hoofdrolspelers in gesprek: Katja Huysmans die als communicatieadviseur meer dan 7 jaar betrokken is geweest bij het Maankwartier, de Heerlense wethouder Peter van Zutphen en Michel Huisman die ook een belangrijke rol speelde in de communicatie en media. Het Maankwartier drukt zijn stempel en heeft in Heerlen en daarbuiten de tongen los gemaakt. Qua communicatie en media is er dan ook veel over te vertellen en hopelijk wordt het een boeiende en inspirerende bijeenkomst.

Bij de organisatie van deze bijeenkomst houden we ons strikt aan de corona veiligheidsmaatregelen. I.v.m. deze maatregelen moet je tijdens de rondleiding een mondkapje dragen. Verder kunnen aan deze bijeenkomst maar 40 mensen deelnemen. Dat is helaas minder dan we aanvankelijk hebben gemeld. Als je je nu nog aanmeldt, zetten we je op de reservelijst.

Kom je met de trein dan is het vanuit station Heerlen-centrum maar 3 minuten wandelen naar het Royal Theater. Ben je met de auto, parkeer dan in de nieuwe Maankwartier Parking aan de Parallelweg.

 


Je kunt je niet meer aanmelden voor dit evenement

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required