Het spraakmakende Maankwartier!

[ live ] Maankwartier, het spraakmakende stadsvernieuwingsproject in Heerlen

Nieuwe datum ‘Communicatie Maankwartier’ 19 oktober

De nieuwe datum voor de bijeenkomst ‘Communicatie Maankwartier’ is dinsdag 19 oktober. Drie keer is scheepsrecht en hopelijk schrijven veel leden in en zien we elkaar live in Heerlen!

Indrukwekkende transformatie

Het Maankwartier is een indrukwekkend bouwproject in het centrum van Heerlen. Vroeger had dit gebied een beruchte reputatie gekenmerkt door drugs, prostitutie, en onveiligheid. Het was een lelijk stationsgebied. Dit grote gebied heeft afgelopen periode een complete Transformatie ondergaan. Tijdens een wandeling door de nieuwe stationsomgeving wijst Michel Huisman ons op de structuur, details en symboliek.

Volop communicatieuitdagingen

Het Maankwartier heeft de gemoederen flink bezig gehouden. Voor- en  tegenstanders lieten loud and clear van zich horen en de media stonden regelmatig bol met nieuws, meningen en opinie. Hoe zet je hiervoor een goed communicatieproces in gang? Waar heb je met zoveel partners en opdrachtgevers mee te maken in de communicatie? Welke do’s and dont’s zijn er in de projectcommunicatie? Hoe zien de communicatieposities eruit en hoe blijf je in zo’n sterke polarisatie als communicatieadviseur overeind?

Voorbereiding bijeenkomst Maankwartier. Op de foto v.l.n.r. Frans van Neer, Michel Huisman en Katja Huijsmans

 

Vraaggesprek over communicatie

Allemaal vragen waar wij in een gesprek met enkele hoofdrolspelers antwoorden op hopen te krijgen. Dat gesprek hebben we met: communicatieadviseur Katja Huijsmans, wethouder Heerlen Peter van Zutphen en Michel Huisman, de bedenker van het Maankwartier.

Programma

  • 17.30 uur            inloop Royal Theater
  • 18.15 uur            wandeling door Maankwartier
  • 19.00 uur            start vraaggesprek in de grote filmzaal
  • 20.15 uur            borrel in de foyer

Vervoer

Kom je met de trein, dan arriveer je in stijl en wandel je in 3 minuten naar de Royal. Kom je met de auto, parkeer dan bij Interparking Maankwartier Centrum (adres: Stationsplein 2 in Heerlen).

Coronaregels

Uiteraard volgen we de geldende veiligheidsregels. Vergeet dus niet een coronatoegangsbewijs mee te nemen!


Je kunt je niet meer aanmelden voor dit evenement

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required