[online] Influencer marketing: dit moet je weten!

Een bekende YouTuber die tips geeft voor de beste vakanties in eigen land deze zomer. Een Instagrammer die haar nieuwe bank van een hip interieurmerk laat zien. Of een Snapchatter die uit eten gaat bij een nieuw sushirestaurant.

Je kunt er niet meer omheen: bedrijven zetten social influencers massaal in voor het aanprijzen van hun producten of diensten. En geef ze eens ongelijk, de resultaten zijn groots. Zo groot dat er zelfs sprake is van influencer marketing.

Maar hoe identificeer je de juiste influencers, hoe geloofwaardig zijn ze en hoe weet je wat ze waard zijn en wat het je oplevert? Tijdens dit online event gaan we in op al deze vragen en kijken we naar een aantal succes en failure verhalen van merken en influencers. Ook ga je zelf aan de slag!

Kirsten Jassies verzorgt deze avond. Zij is Instagram- en vlogtrainer en -spreker sinds 2014. Ze zette voor uitgever Sanoma een influencernetwerk werk op en hielp o.a. LINDA., Cliniclowns en de VPRO met hun social mediastrategie. Ook schreef ze het boek Instaproof, een inspirerende handleiding voor Instagram, dat in september 2018 uit is gekomen en inmiddels al bijna 15.000 keer verkocht is.

  • Aanmelden is mogelijk voor zowel leden als introducés. Leden kunnen zich aanmelden via de link op deze pagina.
  • Deze bijeenkomst is voor introducés kosteloos. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar: secretariaat@communicatienetwerklimburg.nl

Na aanmelding ontvang je binnen enkele dagen de Zoom-link en het wachtwoord.


Je kunt je niet meer aanmelden voor dit evenement

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required