Drie Limburgse cases waren genomineerd voor de Galjaardprijs 2018

Drie innovatieve manieren om je doelgroepen te bereiken

Altijd weer een uitdaging: hoe bouw je aan een duurzame relatie met je stakeholders? Hoe bereik en betrek je doelgroepen, hoe werk je aan begrip bij je stakeholders en hoe breng je mensen in beweging? Deze bijeenkomst geeft je nieuwe, inspirerende handvatten.

Aan de hand van drie cases gaan we in gesprek over manieren om daaraan te werken aan de relatie met uiteenlopende groepen stakeholders. Wat kun je doen als het gaat om ingewikkelde vraagstukken die te maken hebben met moeilijk bereikbare doelgroepen? Welke creativiteit kun je inzetten, zijn er innovatieve middelen nodig of gaat het juist om intermenselijk contact?

Concreet en praktijkgericht

De cases die aanleiding vormen voor het gesprek zijn vorig jaar in Limburg uitgevoerd: hoe maak je van een evenement een belevenis die raakt en die bijblijft? Hoe krijg je een boodschap die mensen niet willen horen, toch tussen de oren? Of: hoe communiceer je zorgvuldig over ongemak, bijvoorbeeld als gevolg van werkzaamheden?

Wat kun je verwachten?

We ontvangen je in het spiksplinternieuwe Eiffelgebouw, waar voorheen de fabriek van Sphinx sanitair gevestigd was.
Zoals elke bijeenkomst starten we met een eenvoudige maaltijd, waarna de cases worden voorgesteld. De cases zijn ontwikkeld door leden van ons netwerk en werden voorgedragen voor de landelijke Galjaardprijs.

Onder leiding van Gerrit-Jan Meulenbeld, één van onze voorzitters, gaan we kort in gesprek met Myriam Cuypers-Ploem, voorzitter Regiojury Limburg Galjaardprijs (prijs publieke communicatie). daarna krijgen we inzicht in de drie casus en bespreken we onder meer de afwegingen die je kunt en moet maken om een succesvolle campagne op te zetten. We bespreken vragen over de cases en delen inzichten, ervaringen en tips.
Het wordt kortom een boeiende, praktijkgerichte en concrete avond. Meld je dus snel aan!

Wil je meer weten over de Galjaardprijs: kijk hier.

Lees ook hoe je zelf één van de genomineerde cases kunt steunen.

Praktisch

Parkeren kan op de parkeerplaats Sphinx. Loop naar de passage en dan vind je aan je linkerhand de ingang Eiffel-Zuid. De bijeenkomst vindt plaats op de eerste verdieping, bereikbaar met de lift en met de trap.


Je kunt je niet meer aanmelden voor dit evenement

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required