Communiceren in tijden van crisis – een debinar

Live webinar met debat

Corona, corona en nog eens corona. Het gaat uiteraard nergens anders meer over. Helaas moesten we hierdoor onze laatste bijeenkomst afgelasten. Maar we zijn terug, met een live debinar: een webinar met debat! Het onderwerp is zeer toepasselijk: Communiceren in tijden van crisis. Paul ‘t Lam neemt je onder leiding van George Vogelaar mee in zijn ervaring met crisiscommunicatie. We hebben het over de casus bij het VMBO Maastricht, maar natuurlijk ook over de crisis van dit moment.


Hoe behoud je een positief imago in tijden van crisis? Wat is het belang van timing? Wanneer stel je een persverklaring op? En wat moet je absoluut niet doen in tijden van crisis? Wat kunnen we van elkaars ervaringen leren?

Dit en nog veel meer hoor je tijdens de live debinar. Je kunt die avond niet alleen als toeschouwer deelnemen, maar ook actief een rol spelen via een chatbox of door in te bellen. We gaan met elkaar in debat en leren van elkaars ervaringen. Je krijgt voor het webinar uitleg en een linkje waarmee je het webinar kunt volgen.
Never waste a good crisis en schrijf je direct in!


Je kunt je niet meer aanmelden voor dit evenement

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required