Arbeidsmarktcommunicatie: het oude normaal is niet meer, het nieuwe is in de maak

Webinar CNL Arbeidsmarktcommunicatie_mei 2020(1)

De situatie voor corona komt niet meer terug. Wij leven nu in een soort ‘tussenfase’, waarin wij moeten omdenken, plannen maken en uitvoeren. Het oude normaal is niet meer, het nieuwe is in de maak.

 

De juiste mensen aantrekken én behouden voor jouw organisatie blijft. Per branche zal de situatie zeker verschillend zijn, maar toch. Erken en herken je de nieuwe werkelijkheid en de ontwikkelingen? Welke invloed hebben deze op de arbeidsmarktcommunicatie en de employer branding van vandaag en morgen? Welke koers gaan jullie varen?

Het blijft belangrijk om als werkgever zo aantrekkelijk mogelijk te zijn en dit te laten zien. Samenwerking tussen de afdelingen HRM, marketing en communicatie is meer dan ooit belangrijk. Hoe zorgen we voor de mindset: “don’t sell the job, sell the culture!”

Keynote spreekster in deze live webinar is Gusta Timmermans. De enthousiaste en gedreven Gusta heeft ruim vijfentwintig jaar ervaring in het recruitment- en arbeidsmarktcommunicatie vak. Door haar jarenlange ervaring in de uitzendbranche, als mede-eigenaar van een wervings- en selectiebureau en als hoofd recruitment bij ING Nederland en ING internationaal heeft ze zich ontwikkeld tot een expert op haar vakgebied.

Tijdens het live-webinar spreken wij met haar over arbeidsmarktcommunicatie en de nieuwe werkelijkheid. Aan de orde komen ondermeer: het maken van strategische keuzes, onboarding, canditate journey, het aanpassen van communicatiemiddelen, tips en praktijkvoorbeelden.

Gegarandeerd een avond vol Food for Thought!

 

///

Vragen over het onderwerp?

Wil je verzekerd zijn dat jouw vraag besproken en beantwoord wordt door Gusta Timmermans? Dan kun je deze vooraf kenbaar maken aan het secretariaat@communicatienetwerklimburg.nl

Succesvol bezig met arbeidsmarktcommunicatie?

Heeft jouw bedrijf of organisatie arbeidsmarktcommunicatie succesvol geïmplementeerd?

Wij horen graag jouw verhaal, aanbevelingen of leerpunten! Geef ook dit door aan: secretariaat@communicatienetwerklimburg.nl

Super bedankt!

Wij kijken uit naar het webinar! Jullie ook?

 

///

NB: Wij zouden deze avond te gast zijn bij het UWV in Heerlen. De voorbereidingen waren in volle gang. Helaas is dit nu niet mogelijk. In ieder geval wil de programmaraad van het CNL, Nancy Penders, districtscommunicatieadviseur UWV en haar collega’s, bedanken voor het gastvrije aanbod en hun medewerking!


Je kunt je niet meer aanmelden voor dit evenement

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required